Menu

Syarat panggunaan

1. Sacara umum


1.1. Perjangjian pangguna ieu (diversinafter anu disebut salaku perjanjian) ngarujuk Situs Dixrix.net, lokas di http://dixrix.net .net.

1.2. Perjangjian ieu ngatur hubungan antara Administrasi situs dixrix.net (diurinafter - administrasi situs) sareng pangguna Dixrix.net (diinefter anu disebut salaku pangguna).

1.3. Administrasi situs dibéréskeun hak pikeun naon waé waktos kanggo robih, tambahkeun atanapi ngahapus klausa perjanjian ieu tanpa Bewara pangguna.

1.4. Nuluykeun panggunaan situs ku pangguna hartosna Katampa perjanjian sareng amandemen anu dilakukeun dina pasatujuan ieu.

1,5. Pangguna sacara pribadi tanggung jawab Verifikasi perjanjian ieu kanggo parobahan di dinya.


2. Harti istilah


2.1. Sarat anu didaptarkeun di handap ieu ngagaduhan di handap pikeun tujuan pasatujuan ieu. hartosna:

2.1.1. jasa dixrix.net-Internét anu aya di Ngaran Domain Dixrix.net, backings liwat jaringan Jasa internét sareng jasa.

2.1.2. Dixrix.net - situs anu ngandung inpormasi ngeunaan pertandingan server tina kaulinan populér sareng asihanana saluyu sareng rating, anu Ditangtukeun ku pangguna sorangan.

2.1.3. Administrasi Situs Dixrix.net - Karyawan otorisasi pikeun ngatur situs sareng masihan dukungan téknis Pamaké situs Dixrix.net.

2.1.4. Pangguna situs Dixrix.net (Viewinafter - pangguna) - jalma anu ngagaduhan aksés kana situs ngalangkungan internét sareng nganggo situs Pikeun menangkeun inpormasi ngeunaan server game.

2.1.5. Eusi situs dIXRIX.NET (di dieu - eusi) - hasil anu dilindungi kagiatan intelektual, hak lengkep milik panulis eusi sareng juragan merek. Eson situs Ieu mangrupikeun konte anu dilakukeun (rupa-rupa eusi média anu Didamel ku pangguna).


3. Subjék perjanjian


3.1. Subjék perjanjian ieu mangrupikeun penyediaan pangguna Jasa dixrix.net pinuh sareng aksés gratis kana situs anu aya inpormasi sareng jasa anu disayogikeun.

3.1.1. Situs nyayogikeun pangguna sareng jinis jasa di handap ieu (jasa):

● Aksés kana eusi éléktronik sareng hak ningali sareng nganggo inpormasi umum anu sayogi dina situs anu dipasang ku diri Pangguna;

● Akses ka alat teang sareng navigasi;

● Aksés kana inpormasi ngeunaan server game sareng inpormasi ngeunaan Meuli jasa anu mayar dina situs;

● Jenis jasa sanés (jasa) dilaksanakeun dina halaman Situs.

3.1.2. Sadaya tos aya (bener-bener fungsi) currents (jasa) dixrix.net, ogé naon waé modifikasi anu salajengna sareng tambahan tambahan Jasa (jasa).

3.2. Aksés ka situs disayogikeun gratis.

3.3. Pasatujuan ieu mangrupikeun tawaran umum. Kéngingkeun aksés kana situs, pangguna dianggap ngagabung Kasatujuan.


4. hak sareng kawajiban pihak


4.1. Administrasi situs ngagaduhan hak:

4.1.1. Ngarobih aturan kanggo nganggo situs, sareng ogé robih Eusi ieu. Parobahan janten kakuatan ti moment anu énggal éditor tina perjanjian dina situs éta.

4.1.2. Wates aksés kana situs bisi ngalanggar Pangguna tina istilah ieu.

4.1.3. Ngarobih jumlah pembayaran anu dibayar pikeun dijagaan Layanan Loka Dixrix.net. Ngarobah nilai moal dilarapkeun Pangguna kalayan jasa anu dibeuli saméméhna.

4.2. Pangguna ngagaduhan hak:

4.2.1. Anggo sadaya eusi anu aya dina situs sareng inpormasi, ogé mésér jasa anu dibayar tambahan, ditawarkeun dina situs.

4.2.2. Tanya patarosan naon waé anu aya hubunganana Layanan pikeun detil detil anu aya dina bagian tina situs "Jasa Bébas".

4.2.3. Anggo situs sacara éksklusif pikeun tujuan sareng tatanan, diolah ku perjanjian sareng henteu dilarang ku hukum Ukraina

4.3. Pamaké situsna:

4.3.1. Patuh harta sareng hak-hak-hak Pangarang tina eusi sareng anu pendinginan hak cipta sanésna nalika nerapkeun situs.

4.3.2. Henteu nyandak tindakan anu tiasa Ieu dianggap ngalanggar operasi normal tina situs.

4.3.3. Entong nyebarkeun sagala rahasia Sareng aplikasi anu dijagi ku panerwihan Ukraina ngeunaan individu atanapi watesan hukum.

4.3.4. Hindarkeun tindakan naon akibat tina anu tiasa Rahasia inpormasi anu dilindungan ku hukum dilanggar.

4.3.5. Entong nganggo jasa situs kanggo:

4.3.5. 1. Eusi dieusian, anu haram, ngalanggar barang naon waé pihak katilu; promosi kekerasan, kekerasan, hate sareng (atanapi) diskriminasi dina ras, nasional, séksual, agama, tanda sosial; ngandung inpormasi palsu sareng (atanapi) hinaan Alamatan jalma khusus, organisasi, otoritas.

4.3.5. 2. Kontrol ka komisi tindakan anu teu sah, sareng ogé bantosan ka jalma anu tindakan anu ditujukeun dina ngalanggar larangan sareng Larangan dioperasi di Wikivoyage.

4.3.5. 3. Pelanggaran hak-hak budak lalaki sareng (atanapi) Ngabalukarkeun aranjeunna dina bentuk naon waé.

4.3.5. 4. Ngagulung hak-hak minoritas.

4.3.5. 5. Presentasi dirina pikeun jalma sanés atanapi wakil organisasi sareng (atanapi) komunitas tanpa hak cekap, kalebet nomer pikeun karyawan situs dixrix.net.

4.3.5. 6. Formasi sikep négatip pikeun jalma (henteu) Nganggo server kaulinan anu tangtu sareng / atanapi panghukum jalma sapertos kitu.

4.4. Pangguna dilarang:

4.4.1. Anggo alat, program, prosedur, prosedur Algoritma sareng padika, alat otomatis atanapi prosés manual anu sami Pikeun aksés, akuisisi, nyalin atanapi nyacak dina eusi Situs;

4.4.2. Ngalanggar fungsi anu hadé;

4.4.3. Di mana waé pikeun jalan ngiles struktur navigasi situs Pikeun menangkeun atanapi usaha pikeun kéngingkeun inpormasi, data atanapi bahan ku cara naon waé anu henteu ditangtukeun sacara khusus diwakilan ku jasa situs ieu;

4.4.4. Aksés anu henteu sah kana fungsina situs, naon waé sistem atanapi jaringan anu aya hubunganana sareng situs ieu, ogé jasa anu ditawarkeun dina situs;

4.4.4. Ngalanggar sistem kaamanan atanapi auténtikasi ku Situs atanapi di jaringan mana waé anu aya hubunganana sareng situs.

4.4.5. Minuhan milarian santai, ngalacak atanapi cobian Lacak inpormasi naon waé ngeunaan pamaké situs anu sanés.

4.4.6. Anggo situs sareng eusi na pikeun tujuan naon waé, dilarang ku hukum Ukrainasareng ogé pikeun ngaleungitkeun anu haram kagiatan atanapi kagiatan sanés anu ngalanggar hak tina situs atanapi jalma sanés.


5. Nganggo situs Dixrix.net


5.1. Eusi Situs teu tiasa disalin, diterbitkeun, dirubungkeun, dikirimkeun atanapi disebarkeun ku cara naon waé, sareng ogé dipasang di jaringan global "Internét" tanpa idin tinulis awal tina administrasi situs, atanapi Panulis eusi.

5.2. Pangropéa tina situs dilindungan ku hak cipta, panerapan Ukrainangeunaan mérek dagang, ogé hak sanés anu aya hubunganana harta intelektual, sareng linklewation teu adil persaingan.

5.3. Mésér jasa anu ditawarkeun dina situs éta, Meureun butuh akun pangguna.

5.4. Pangguna sacara pribadi tanggung jawab Pelestarian kasusah inpormasi akun, kalebet kecap konci, sareng Ogé, kanggo sadayana, tanpa kecuali, kagiatan anu dilaksanakeun atas nama pangguna rekening.

5.5. Pangguna kedah geuwat ngabéjaan Administrasi situs dina pamakean anu henteu sah Kecap aksés atanapi palanggaran naon waé sistem kaamanan.

5.6. Pasatujuan ieu manjangkeun pangaruhna ka Sadaya sasadiaan tambahan sareng kaayaan pikeun akuisisi jasa anu mayar, disadiakeun dina situs.

5.7. Inpormasi anu dipasang dina situs henteu Diwanohkeun salaku parobahan dina pasatujuan ieu.

5.8. Inpormasi anu dipasang dina situs kedah dipasang Saluyu sareng aturan anu ditangtukeun dina pasatujuan ieu.

5.9. Administrasi situs parantos leres iraha waé tanpa Béja pangguna ngadamel parobihan kana daptar jasa anu mayar ditawarkeun dina situs sareng / atanapi dina harga anu berlaku pikeun jasa sapertos kitu.


6. Tanggungjawab


6.1. Naon waé rugi yén pangguna tiasa dibubarkeun dina hal anu dihaja atanapi pelanggaran teu aya sasadiaan perjanjian ieu, ogé Kusabab aksés anu henteu sah kana komunikasi pangguna anu sanés, Administrasi situs henteu dikutip.

6.1.1 pangguna pribadi tanggung jawab Eusi Dilaksanakeun sareng dipasang dina situs.

6.1.2 Naon anu nyebatkeun narkotis atanapi naon waé psikotropic séjén hartosna dina téks dina situs.

6.1.3 naon anu nyebatkeun topik pikeun déwasa dilarang (18+).

6.1.4 Bisi ngalanggar naon waé paragraf 6.2.2 - 6.3, Pangguna tiasa diblokir ku aksés ka situs, sareng dipasang dina situs Eusi bakal dihapus.

6.2. Administrasi situs henteu tanggung jawab:

6.2.1. Telat atanapi salah sahiji masalah salami operasi, timbul tina kakuatan anu teu biasa, ogé kasus naon waé anu salah Telecomomunikasi, komputer, sistem listrik sareng komprési anu sanés.

6.2.2. Lampah transfer, bank, sistem pamayaran sareng Pikeun telat anu aya hubunganana.

6.2.3. Fungsi anu leres dina situs, upami Pangguna henteu ngagaduhan alesan téknis penting pikeun panggunaanana, sareng ogé henteu nanggung kawajiban pikeun masihan pangguna sapertos kitu hartosna.


7. Pelanggaran istilah perjanjian pangguna


7,1. Administrasi situs ngagaduhan hak pikeun nyebarkeun naon waé anu dirakit ngeunaan pangguna ieu Inpormasi situs, upami panyingkepan dipikabutuh dina hubungan sareng panalungtikan atanapi keluhan ngalawan panggunaan haram dina situs atanapi netepkeun (idéntitas) pangguna anu tiasa ngalanggar atanapi campur dina hak Administrasi situs atanapi kana hak pangguna sanés situs.

7,2. Administrasi situs parantos leres nyebarkeun naon waé inpormasi ngeunaan pangguna anu bakal mertimbangkeun kabutuhan pikeun palaksanaan penyediaan panerapan anu ayeuna Ukrainaatanapi kaputusan pangadilan, mastikeun Katémbong tina Sarat Kasabaran ieu, perlindungan hak atanapi kaamanan Pangguna.

7.3. Administrasi situs ngagaduhan hak pikeun nyebarkeun inpormasi ngeunaan Pangguna upami panerapan ayeuna UkrainaÉta peryogi bukaan sapertos kitu.

7.4. Administrasi situs ngagaduhan hak henteu prelimitari Bewara pangguna lirén sareng (atanapi) blok aksés ka situs upami Pangguna ngalanggar perjanjian ieu atanapi dikandung dina dokumén sanés kaayaan pikeun nganggo situs éta, ogé dina hal terminasi situs atanapi Alesan pikeun masalah téknis atanapi masalah.

7.5. Administrasi situs henteu tanggung jawab Pamaké atanapi pihak katilu kanggo terminasi aksés kana situs dina hal Pelanggaran ku pangguna panyediaan perjanjian ieu atanapi anu sanés dokumen anu ngandung kaayaan pikeun nganggo situs.


8. Balikkeun dana

8.1 Pamaké tiasa malikeun artos - upami 3 dinten, kanggo alesan téknis, kanggo bal penting anu mésér Bal VIP henteu ditambah kana server pangguna.

8.2 Panganggo tiasa ngintunkeun pamundut pikeun ngabalikeun duit pikeun info@dixrix.net. Nunjukkeun di dinya: hiji tautan kana kaca ngawaskeun atanapi alamat pangladén (IP: palabuhan).

8.3 Dina 2 dinten kerja urang bakal parios banding anjeun.

8.4 Upami kasalahan kami bakal uih artos kana detil anu dieusian ku pangguna.


9. Resolusi sengketa


9.1. Dina acara anu henteu satuju atanapi sengketa antara pihak Perjangjian ieu mangrupikeun prasyarat sateuacan nerapkeun ka pengadilan klaim (usul tulisan pikeun pakampungan sukarela spore).

9.2. Panarima klaim dina 30 dinten kalénder sareng dinten resi na, ngabéjaan ngalamar nyerat keluhan ngeunaan hasil Tinimbangan klaim.

9,3. Upami mustahil pikeun ngabéréskeun sengketa dina dasar sukarela salah sahiji pihak anu ngagaduhan hak pikeun dilarapkeun ka pengadilan pikeun panyalindungan hak-hakna, anu dibales ka aranjeunna ku panerapan anu berlaku Ukraina


10. kaayaan tambahan


10.1. Administrasi situs henteu nampi counterclafs ti pangguna Ngeunaan amandemen ka pasatujuan pangguna ieu.

10.2. Administrasi situs ngagaduhan hak henteu prelimitari Bewara pangguna pikeun ngarobih perjanjian ieu.


×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine