Menu
Sadaya patandingan

Grand Role Play | Mars (Действует акция) Server SAMP

Inpormasi ngeunaan server henteu deui diropéa. Kusabab anjeunna dipegatkeun kanggo panjang teuing.
SAMPSAMP
SAMP
Host/IP:Port
193.106.98.150:2086
Peta
Russian
Duwawan
Role Play
Status
Offline
Kaulinan
LisénsiXX3RpgTanpa launderTanpa donatJurusanPanjaraEkonomiAcaraMaén peranVaniliTanpa semiteeAntypamGawe
Rating
115
Ngajawab
Posisi
3874/13862
Nagara
Kazakhstan
Lirosan
14:09:01 2021.12.12
Ditambah
09:49:37 2020.11.14

Panjelasan

На этом сервере вы сможете стать кем угодно, хоть бандитом или же пойдёте на сторону закона и станете полицейским? Всё зависит от вашего желания (можно делать всё что угодно, в рамках рп)

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 2 VIP
Mésér
SU
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine