Menu

JoinT Romania [/Bonus]. Server SAMP

Inpormasi ngeunaan server henteu deui diropéa. Kusabab anjeunna dipegatkeun kanggo panjang teuing.
SAMPSAMP
SAMP
Host/IP:Port
188.212.102.118:7777
Peta
RO/EN
Duwawan
We3D v1.3.2
Status
Offline
Kaulinan
LisénsiRpgJurusanMaén peranUlanganPiaraan
Rating
87
Ngajawab
Posisi
4199/16892
Nagara
Romania
Lirosan
05:01:01 2023.10.19
Ditambah
11:08:33 2023.06.18
USD
EUR
Total: 0.25 USD
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 40 VIP
Mésér
SU
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan