Menu
Sadaya patandingan

« Heavily Role Play » | Тестовый сервер Server SAMP

Inpormasi ngeunaan server henteu deui diropéa. Kusabab anjeunna dipegatkeun kanggo panjang teuing.
SAMPSAMP
SAMP
Host/IP:Port
54.36.150.219:1567
Peta
Russian
Duwawan
• H-RP | VER: 0.2.3 •
Status
Offline
Kaulinan
ЛицензияClassicPVPPVEX2X3X10X50X100ПиратскиеRPGDMTDMDriftSTUNTx20ЛаунчерБез лаунчераБез PVPДонатБез донатаБез приватаКланыТюрьмаFlyСвадьбыЭкономикаБесплатная админкаБез регистрацииИвентыRoleplayГрифАнархияВанильныеНарутоБез античитаКвестыХардкорДуэлиПриватПаркурМагазинПитомцыРаботыМагияКейсыГородаВампиризм
Rating
85
Ngajawab
Posisi
4492/12593
Nagara
Perancis
Lirosan
05:04:01 2022.07.19
Ditambah
15:38:48 2022.06.26
UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 13 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine