Menu
Sadaya patandingan

[TEST] <<< MAGIC ISLAND >>> POLIGON Server Rust

Inpormasi ngeunaan server henteu deui diropéa. Kusabab anjeunna dipegatkeun kanggo panjang teuing.
RustRust
Rust
Host/IP:Port
185.189.255.19:35300
Peta
Procedural Map
Status
Offline
Kaulinan
ВыживаниеБез дюпаЛицензияPVPX2ПиратскиеTPКит стартMax 2ДонатИвентыМагазин
Rating
137
Ngajawab
Posisi
2841/12611
Nagara
Rusia
Lirosan
05:00:02 2022.07.16
Ditambah
18:19:05 2020.04.17

Panjelasan

Сервер FAMILY-RUST
MAX2
Активная администрация
Мощный античит и DDos защита
Увеличенные стаки ресурсов
Донат-магазин https://family.gamestores.ru
https://vk.com/familyrustru

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 100 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine