Menu
Sadaya patandingan

Ecma-Classicgameplay 23.09.22 Server Rust

RustRust
Rust
Pamaén: 3/220
Host/IP:Port
212.22.93.118:28065
Peta
Procedural Map
Status
Online
Kaulinan
ВыживаниеБез дюпаЛицензияClassicPVPPVEX2SoloMax 3SCRAPДонатИвентыХардкорДуэлиМагазин
Rating
150
Ngajawab
Posisi
1580/12593
Nagara
Rusia
Lirosan
10:55:01 2022.09.25
Ditambah
16:17:17 2020.02.25
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun

Panjelasan

*************Apple World***************
✅ Европейский сервер игры RUST
✅ IP: client.connect 212.22.93.118:28065
✅ Отзывчивая администрация!
✅ Приятные люди
✅ Качественное оборудование сервера

Группа дискорда - https://discord.gg/MUWcEZ8Tt3

Заходи будет весело !!

Aranjeunna maén ayeuna
jonell
kirby
nakesha
UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 13 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine