Menu

LOA Classic+ | Для новичков | Вайп: 23.02 Server Rust

RustRust
Rust
Host/IP:Port
185.189.255.163:35210
Peta
Procedural Map
Status
Offline
Kaulinan
KasalametanLisénsiKlasikPvpLootTanpa donatJurusanTanpa ngadaptarVanili
Rating
137
Ngajawab
Posisi
2621/16919
Nagara
Rusia
Lirosan
15:50:01 2024.02.26
Ditambah
22:03:49 2023.07.31
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun

Panjelasan

❗Адрес сервера: connect 185.189.255.163:35200

Окунитесь в мир приключений и выживания на нашем сервере Rust. Погрузитесь в классическое воплощение Rust, где дух ностальгии смешивается с азартом бескомпромиссных испытаний.

О сервере Legacy of Ancestors:

USD
EUR
Total: 0.25 USD
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 40 VIP
Mésér
SU
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan