Menu

kabijakan privasi

1. tekad istilah:

1.1 Loka (di dieu - situs) mangrupikeun sumber anu dipasang dina Internét di Dixrix.net.

1.2 Pamaké (didiya disebut pangguna) - régetan individu atanapi hukum anu parantos nyaahkeun inpormasi pribadi na ngalangkungan dina situs pendaptaran sosial, otorisasi ngalangkungan jaringan sosial tina situs atanapi administrasi situs.

1.3 administrasi (therinaafter anu disebut salaku administrasi) - jalma otorisasi pikeun ngatur situs anu ngatur sareng (atanapi) ngolah data pribadi, sareng operasi) dilaksanakeun sareng data pribadi.

2. Panyawat umum:

2.1 Pamakéan situs hartosna idin konfabat pangguna sareng kawijakan ieu sareng kaayaan pikeun ngolah inpormasi pribadi anu dituduhkeun di jerona. Bisi teu kabukaan sareng aturan ieu, pangguna kedah ngaleupaskeun situs ieu.

3. Inpormasi pribadi ngeunaan situs anu nampi situs sareng prosés:

3.1, dina kerangka kawijakan ieu, "Inpormasi pribadi pangguna" kahartos:

3.1.1 Inpo Pribadi yén pangguna nyayogikeun dirina nalika ngadaptar (nyiptakeun akun), tandatangan, ngantunkeun prosés ieu ngagunakeun situs anu nganggo lokasi.

Data 3.1.2 anu otomatis dikirimkeun ku situs dina prosés Anggo nganggo software dipasang dina alat, inpormasi ti alamat éta dilakukeun ), waktos aksés, alamat halaman anu dipénta.

3.1.3 Situs Gambar Videntifikasi kanggo nyimpen sadaya inpormasi pribadi sareng umum anjeun. “Cookies” are small text files that can be used by the site to identify repeated visitors, simplify access and use the visitor to the site, as well as monitoring the visitors' appeals with and collecting general information to improve the content. Nganggo situs éta, anjeun nyatakeun idin anjeun pikeun nganggo cookies.

3.1.4 Kawijakan ieu ngan ukur tiasa dugi ka situs sareng henteu ngontrol sareng henteu tanggung jawab para situs pihak katilu anu tiasa nyebarkeun pana éta dina situs. Dina situs sapertos, pangguna tiasa ngumpulkeun atanapi nganuhunkeun inpormasi pribadi anu sanés, sareng lampah anu ogé tiasa dilakukeun.

3.1.5 Loka henteu mariksa hubungan inpormasi pribadi anu disayogikeun ku pangguna, sareng henteu ngontrol kapasitas hukum. Nanging, situs-situs nerjakeun tina kanyataan yén pangguna anu nyayogikeun inpormasi pribadi anu dipercaya sareng cekap ngeunaan ngalales dina bentuk sumber ieu sareng ngadukung inpormasi ieu dina kaayaan ayeuna dina kaayaan ayeuna.

3.2 Panjaluk pikeun ngaleupaskeun pangguna edic.

3.2.1 pangguna tiasa ngahapus akunna nyalira. Dina tautan ieu " Ngahapus akun »Parentah pikeun nyoplokkeun akunna sayogi.

4. Tujuan ngumpulkeun sareng ngolah inpormasi pribadi pangguna:

4.1 Situs ngolah sareng ngan ukur nganggo data pribadi anu dipikabutuh pikeun nyayogikeun palayanan kalayan jasa kanggo pangguna situs, balap sareng kagiatan sumber ieu.

4.2 Inpormasi Pribadi Pamaké tiasa dianggo pikeun tujuan ieu:

4.2.1 Pangagunahan pésta di sumber perjangjian sareng kontrak kana situs éta.

4.2.2 Nyayogikeun pangguna sareng jasa pribadi.

4.2.3 komunikasi sareng pangguna, kalebet ngirim bewara, pamundut sareng inpormasi ngeunaan pamakéan situsna, kumaha ogé ngolah pamundut sareng aplikasi ti pamundut.

5. Kaayaan pikeun ngolah inpormasi pribadi sareng pangiriman ka pihak katilu:

5.1 Situs Nuju Inpormasi Pribadi Pamaké anu saluyu sareng peraturan internal.

5.2 Dina hubungan inpormasi pribadi pangguna, karéta na anu dijaga, kajantenan waé artos sisikeun sukarela ku pangguna ka perusahaan anu henteu terbatas pikeun jasa umum.

5.3 Situs ngagaduhan hak mindahkeun inpormasi pribadi pangguna ka pihak katilu dina kasus ieu:

5.3.1 Pamaké nyatakeun idin sorangan kana lampiran ku idin anu dikeparan dina katekeuh data sapertos kitu.

5.3.2 Mindahkeun panginten aya bagian tina pangguna situs, atanapi nyayogikeun jasa sareng / atanapi Layanan.

5.3.3 Nu transfer disayogikeun ku hukum Ukrania atanapi anu berlaku dina kerangka prosedur diadegkeun ku hukum.

5.3.4 supados mastikeun kamungkinan ngajaga hak sareng kapentingan langsung situs atanapi pihak katilu dina kasus dimana pangguna ngalanggar Syarat panggunaan

6. Ukuran dipaké pikeun ngajagaan inpormasi pribadi pangguna:

6,1 Situs butuh sababaraha organisasi anu dipikabutuh sareng Sent téknis pikeun ngajagi inpormasi pribadi pangguna tina aksés atanapi aksés, parobahan, parobahan, pihak katilu.

7. Ngarobih Kawijakan:

7.1 Situs ngagaduhan hak pikeun ngarobih kabijakan privasi ieu. Nalika nyieun parobahan dina versi ayeuna, tanggal pembaruan terakhir anu dituduhkeun. Vérsi anyar kabijakan anu bakal nguatkeun gaya éta saluhureun na, kacuali, upami disayogikeun ku versi anyar kabijakan anu anyar.


×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine