Menu
Sadaya patandingan

Minecraft Moscow Server Minecraft

Inpormasi ngeunaan server henteu deui diropéa. Kusabab anjeunna dipegatkeun kanggo panjang teuing.
MinecraftMinecraft
Minecraft
Host/IP:Port
game.minecraft-moscow.com:25565
Peta
Waterfall_Proxy
Versi
1.18
Status
Offline
Kaulinan
Tanpa dupBajak lautEkonomiAcara
Kaulinan mini
Kaulinan laparPerang ranjangUI sumputTnt rasSkai variasNgawangun perangParsungSkalaMob surenaGempulHenteu kaprahBergiftBlok Varnises
Plugins
Asup
Rating
0
Ngajawab
Posisi
13096/13859
Nagara
Rusia
Lirosan
03:31:02 2023.01.12
UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 2 VIP
Mésér
SU
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine