Menu
Sadaya patandingan

Server Minecraft 7492 leWebcJense.ru f- Hello World!

Inpormasi ngeunaan server henteu deui diropéa. Kusabab anjeunna dipegatkeun kanggo panjang teuing.
MinecraftMinecraft
Minecraft
Host/IP:Port
95.217.71.75:19074
Peta
world
Versi
1.14.60
Status
Offline
Kaulinan
KasalametanPvpPuturaBajak lautKit ngamimitianTanpa launderDonatJurusanNgapungPernikahanEkonomiDingaProsfat
Kaulinan mini
ParsungSkala
Plugins
Auto-shachtAsupGaweKasus
Rating
117
Ngajawab
Posisi
3868/13853
Nagara
Finlandia
Lirosan
14:05:02 2021.12.12
Ditambah
09:33:40 2020.09.26

Panjelasan

Сервер выживания Minecraft BE 1.16.20! Здесь ты решаешь каким будет сервер и игра в нём! Мы не обманываем игроков, как другие сервера. У нас честный донат, конкурсы, мини-игры, привелегии, донат кейсы, ютуб канал, настоящий онлайн(без накрутки), адекватные админы и программисты, и многое другое. Неверишь? Зайди и проверь! Ждём вас с нетерпением!

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 2 VIP
Mésér
SU
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine