Menu
Sadaya patandingan

[GRS-CRAFT] Server Minecraft

Inpormasi ngeunaan server henteu deui diropéa. Kusabab anjeunna dipegatkeun kanggo panjang teuing.
MinecraftMinecraft
Minecraft
Host/IP:Port
178.33.4.196:26880
Peta
world
Versi
1.8.8
Status
Offline
Kaulinan
KasalametanTanpa dupKlasikPvpTanpa dupBajak lautKit ngamimitianTanpa launderDonatJurusanPernikahanAcara
Kaulinan mini
ParsungMob surena
Plugins
Auto-shachtAsupGaweKasus
Rating
117
Ngajawab
Posisi
3833/13853
Nagara
Perancis
Lirosan
21:16:01 2021.12.10
Ditambah
21:40:11 2020.08.19

Panjelasan

ВЫЖИВАНИЕ|ПАРКУР|PVP
И ничего лишнего, здесь вы можете строить что захотите и когда захотите. На сервере проводятся интерактивные конкурсы и турнир по паркуру.
Присоединяйтесь к абсолютно новому серверу [GRS-CRAFT].

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 2 VIP
Mésér
SU
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine