Menu
Sadaya patandingan

le- Server Minecraft

Inpormasi ngeunaan server henteu deui diropéa. Kusabab anjeunna dipegatkeun kanggo panjang teuing.
MinecraftMinecraft
Minecraft
Host/IP:Port
f3.joinserver.ru:19159
Peta
world
Status
Offline
Kaulinan
KasalametanDupPvpBajak lautKit ngamimitianTanpa launderDonatJurusanNgapungPernikahanEkonomiPanel admin gratis
Kaulinan mini
Parsung
Plugins
GaweKasus
Rating
117
Ngajawab
Posisi
3372/13860
Nagara
Finlandia
Lirosan
19:00:02 2021.12.10
Ditambah
15:58:46 2020.06.13

Panjelasan

Сервер с очень дешёвым донатом и халявой НИК С ДОНАТОМ
НИК:Afk
Пароль:123456
КОГДА АДМИН НА СЕРВЕРЕ С ВЕРОЯТНОСТЬЮ 50% по просьбе даст
ПРИВИЛЕГИЮ ИЛИ КЕЙСЫ ЗАХОДИ АФРИКАНСКИЙ СТИЛЬ СЕРВЕРА ПАРКУР
И МНОГО ВСЕГО ПСС.В ГРУППЕ ВК ИДЁТ РОЗЫГРЫШ 2 ОП!

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 2 VIP
Mésér
SU
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine