Menu
Sadaya patandingan

Server Minecraft 5141 NativeCraft

Inpormasi ngeunaan server henteu deui diropéa. Kusabab anjeunna dipegatkeun kanggo panjang teuing.
MinecraftMinecraft
Minecraft
Host/IP:Port
game.nativecraft.info:25565
Peta
BotFilter_by_vk.com/Leymooo_s
Versi
1.15
Status
Offline
Kaulinan
KasalametanKréatipBajak lautJurusanPernikahanPanel admin gratis
Kaulinan mini
Ngawangun perangParsung
Plugins
Auto-shachtAsupPiaraanGaweKasus
Rating
117
Ngajawab
Posisi
3190/13878
Nagara
Rusia
Lirosan
03:50:01 2021.12.10
Ditambah
21:44:36 2020.02.05

Panjelasan

наш ip game.nativecraft.ru короче друзья мы работаем •АДМИНИСТРАЦИЯ СЕРВЕРА ЖЕЛАЕТ ВСЕМ ПРИЯТНОЙ ИГРЫ•

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 1 VIP
Mésér
SU
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine