Menu

Server Minecraft

Naha anjeun badé maénkeun Minecraft server? Maka anjeun bedah kana éta salibe. Di dieu server pangsaéna Minecraft ngantosan anjeun, sumping sareng mastikeun diri anjeun! Dina réngking anjeun tiasa gampang mendakan server anu cocog. Barina ogé, ngan ukur proyék anu tiis kana ngawaskeun luhur. Sistim terus ngaevaluasi pisan pikeun seueur hormat sadaya situs sareng diangkat ka luhur ngan ukur anu mangpaat pikeun pamaén. Sareng ku bantosan sistem sederhana tina nyaring sareng disurun mayor, anjeun bakal gancang usaha milari server anu pikaresepeun pikeun kaulinan.
Minecraft
Nagara
Peta
#L52021_04_24_21_45_51_726 1_13_to_1_122b2tkopia58965k map1@tormcpeA Xyu TebeAdamasAirplaneEP 1.18.1AirportAmazinusanarhyAntraliaarcadeAtom-CraftAureole by Lentebriesjeauthbing bongBiome BundleBotFilter_by_vk.com/Leymooo_sBukyaLandBungeeCaptcha_by_vk.com/Leymooo_sBungeeCord 1.8.x-1.19.xBungeeCord_BotFilterBungeeCord_ProxycCoreChinalCraftixCTpaWHoCupidoncwDayzDragWorldearthEmpireCraftepservErrorFenixFlameCord_ProxyFlatFlexFlyCorefoksGamer-LoungeGeysergllobbyGOmcpegovnogrifvishaGTNewWorldGuardHardGriefHellHOrangehttps://vk.com/ddosni4ekHubhypegoHypixel Duels Lobby DownloadinmineIsekaiIslandWorldkakekKoGerKrainaMcLargebiomesLevCraftLilyPadlobbyLobbySkyLunormagicrpgmapmapassomcfunny.suminecraft the way homeMm.zipmultibiomemweavenativeNemisysNetherGames NetworknewNewMineLifenewworldNexLonNovaBungee [1.8.x - 1.14.x]NSANUESTRO Mundito UwUNullCordXNullCordX_ProxyOceanTit3ourserversPaper 1.16.5Pelmen_ServerPFplay.brlns.netplay.spicemc.ruPlayPEPlayPELobbyPornCorePotoWorldProxyPVPArenyq2eQuestBungeeRainbowMountainsrealRealmCraftrelaxRPRUSRussiaSBlobbySciFi_Lobby_by_DiddiHDServerShireSkaiPlockskyskyblockslivSMSnow Village (It Takes Two)Soashiland 2sp4spawnSpawnLoz1SpawnsSSBungeeCord_ProxySSCord_ProxyStartSunMapSURO Map ungespieltSurvivalSurvival#2tcracyTechnologyTempelTerraFirmaTerraPreGeneratedTeslathe real real serverThe-Ultimate-Dropper-Map (1)Third Iterationtisbitypesun nou inceputundefinedunknownussrVanillavanipuVineMinevk.com/crowdwixVoidMapv_lesyWaitingLobbyCastleWaterdog_ProxyWaterfall_ProxyWhiteValleyWhiteWorldWinter_spawnworldworld)world000World1world2WorldCreativworldhostsworldqqWorldSavedworld_arenaworld_mainworld_the_spawnWorleinfachXENONxyiyaebalsyaYplayYuraZ1DSpawnZannCraftzimlya§a§lEG§r§e LobbyГриферЗА КВЕРИБОТА В РОТ ЕБУЛюбовьне скажу :ЗНеважнопустой мир 008Южныйヾ(⌐■_■)ノ♪
Nami
Alamana
Peta
Pamaén
Ngajawab
Rating
Minecraft: PE Server 0.15.10KasalametanPakarangMobilPerang ranjangUI sumputTnt rasBanjirPvpBajak lautRpgAsupPiaraanSihirTanpa pvpJurusanH herobrinPanel admin gratisVaniliUpocalypsys zombieBlok laluAngketGalacicrafNgawangun perangParsungSkalaMob surenaPeringkat endogPertempuran sireumMario PatiPertempuran kari
Survival-Fantasy.hopto.org:19139
world 12/40 317
VineMine 1.18Kasalametan
pe.VineMine.net:19132
world) 273/1337 302
ArchiQuest creative // survival 1.18KasalametanKréatipMaén peranVanili
archi.quest:25565
Waterfall_Proxy 1/500 297
lae 7> dAnarx f 1.1PvpNgapung
go.mc-zone.ru:19142
world 130/240 294
cecececeKenig Craft cececece ---=== | Surv 1.1KasalametanPerang ranjangPvpPuturaAuto-shachtAsupGaweSihirKasusDonatJurusanEkonomiVaniliHardésDingaParsungMob surenaBergiftProsfat
mc.kenig-craft.ru:25565
spawn 9/250 291
dlLatealCraft bSurvival e0.14.X a#1 fr0/75 1.18KasalametanDupBajak lautKit ngamimitianTanpa launderEkonomiGrili parahCurang
a.latecraft.ru:19150
hub 9/250 291
Lord of Darkness 1.1KasalametanTanpa dupPvpPuturaTanpa dupBajak lautAsupSihirKasusTanpa launderDonatJurusanEkonomiGrili parahAnarkiProsfat
65.21.70.50:25684
world_main 0/50 287
Welcome to Fozzy public server! Get your own priva 1.1Kasalametan
23.109.60.29:25565
world 0/40 287
Welcome to Fozzy public server! Get your own priva 1.1Kasalametan
172.240.217.52:25565
world 0/40 287
OPSUCHT 1.1
24sucht.net:19132
Geyser 147/148 279
-]-- FunnyMC --[- NoDupe,Clans,Spleef,Casino 1.8Dup1000 lvvPakarangMobilPerang ranjangSkai variasHiporelpetsUralasportBanjirKlasikPvpBajak lautRpgAuto-shachtGaweKasusBassbelicKotaVapirismTanpa launderJurusanH herobrinPanjaraNgapungPernikahanEkonomiPanel admin gratisAcaraMaén peranAnarkiCurangNarutoTanpa semiteeHardésDingaNgawangun perangParsungSkalaMob surenaMisteri rajapati
FunnyMC.ru:25565
BotFilter_by_vk 289/1000 269
BloodMine SkyWars #1 1.12Tnt rasSkai variasParsungMob surenaBlok Varnises
sw.bmpe.pw:19130
hub 31/200 256
c49PDA Network c1.12-1.19.50 1.12PuturaTanpa dupRpgKit ngamimitianAsupGaweKasusTanpa launderDonatJurusanEkonomiProsfat
4pdanetwork.ru:19132
spawn 16/100 256
e4Mine.ru c#2 7| avk.com/4mineru KasalametanHiporelpetsUralasportPvpTanpa dupBajak lautAuto-shachtAsupPiaraanAntypamSihirBassbelicKotaPernikahanEkonomi
4mine.ru:19134
spawn 13/100 253
lae 7> 6Survival f 1.1
mc-zone.ru:19133
world 167/240 250
BloodMine #2 1.18KasalametanDup1000 lvvPvpGaweSihirKasusVapirismDonatJurusanEkonomiBlok VarnisesProsfat
bmpe.pw:19133
world 12/150 248
LiteMine [1.1.x] 1.7DupSkai variasKlasikKit ngamimitianAuto-shachtGaweTanpa launderDonatJurusanPernikahanPanel admin gratisGrili parah
ScapeMC.ru:19132
sliv 20/250 248
:: ArtMine :: 1.1-1.19 1.18Perang ranjangKlasikPvpTanpa dupBajak lautKit ngamimitianAuto-shachtPitulung FPAntypamGaweDonatJurusanNgapungPernikahanEkonomiAcaraVaniliUlanganParsungMob surenaBergiftProsfat
artminepe.ru:19132
Waterdog_Proxy 38/500 248
e4Mine.ru 7| avk.com/4mineru KasalametanHiporelpetsUralasportBanjirRpgKit ngamimitianAuto-shachtAsupPitulung FPPiaraanAntypamGaweSihirBassbelicKotaVapirismPernikahanAnarkiUlangan
4mine.ru:19132
hub 67/1000 247
BloodMine #8 1.2.10KasalametanKit ngamimitianGaweSihirKasusVapirismJurusanBlok Varnises
bmpe.pw:19139
world 9/150 246
CristalixBE 1.18Kaulinan laparPerang ranjangTnt rasSkai variasPvpDonatNgawangun perangParsung
Cristalix.PE:19132
Waterdog_Proxy 37/1500 242
Technocracy Release! 1.7.10KasalametanTanpa dupRpgKit ngamimitianTanpa launderDonatJurusanProsfat
mc.dreamfinity.org:26000
tcracy 1/60 242
bSkillcMine 1.1KréatipGrili parah
skill-mine.ru:19132
2021_04_24_21_4 2/100 242
A Velocity Server 1.7.2KasalametanPakarangKaulinan laparPerang ranjangTnt rasSkai variasHiporelpetsUralasportBanjirPvpTanpa dupBajak lautKit ngamimitianAuto-shachtAsupPitulung FPPiaraanAntypamGaweSihirKasusBassbelicKotaVapirismTanpa launderDonatJurusanPanjaraNgapungPernikahanEkonomiAcaraGrili parahAnarkiDingaNgawangun perangParsungSkalaMob surenaHenteu kaprahBergiftMisteri rajapatiPertempuran kariBlok VarnisesProsfat
horange.ru:25565
HOrange 3/500 241
Rekryt Ru 1.19.x-1.9 MultiVarious 1.8Perang ranjangTnt rasSkai variasPvpTanpa dupKit ngamimitianGaweTanpa launderH herobrinAnarkiMob surenaBergiftProsfat
rekryt.ru:25565
BotFilter_by_vk 3/500 241
-]-- FunnyCraft --[- : !09B: FunnyCraft.su 445@6 1.18KasalametanPakarangMobilKaulinan laparPerang ranjangUI sumputTnt rasSkai variasHiporelpetsUralasportBanjirPvpTanpa dupBajak lautRpgKit ngamimitianAsupPitulung FPPiaraanAntypamSihirKasusBassbelicVapirismDonatJurusanH herobrinNgapungEkonomiPanel admin gratisAcaraNgawangun perangParsungSkalaGempulHenteu kaprahMisteri rajapatiPeringkat endogBlok VarnisesProsfat
mc.FunnyCraft.su:25565
BotFilter_by_vk 2/1000 240
Mageweave Release! 1.7.10KasalametanRpgTanpa launderDonatJurusanProsfat
mc.dreamfinity.org:25555
mweave 0/60 230
Haitana 1.8.3PvpDonatJurusanEkonomi
95.217.53.176:25708
world 0/30 230
lae 7> 6Survival f 1.1
mc-zone.ru:19134
world 121/240 230
lae 7> 6Survival f 1.1
mc-zone.ru:19136
world 121/240 230
lae 7> 6Survival f 1.1
mc-zone.ru:19137
world 119/240 230
GrassBlock 1.1KasalametanNgapung
95.216.92.70:25781
Geyser 0/100 230
lae 7> 6Survival f 1.1
mc-zone.ru:19135
world 114/240 228
wipe 14.12.2022 1.5.2
88.99.104.215:25566
world 25/100 205
:: GamePE :: 1.1-1.18 1.18
gamepe.ru:19132
Waterdog_Proxy 347/1500 203
teslacraft.org 1.12.2
test.TeslaCraft.ru:25565
Tesla 1513/7000 202
VineMine 1.18
m-pe.ru:19132
world) 276/1337 201
lbMurderMystery 3Wintr 7| aGRP.FUNr7 1.1
grpe.ru:19137
ヾ(⌐■_■)ノ♪ 53/300 198
laGRPE.FUN kl7iir lfSurvival7#1 aNoGrif r7 1.1
grpe.ru:19133
ヾ(⌐■_■)ノ♪ 16/200 188
VineMine 1.18
m-pe.ru:19146
VineMine 41/500 188
MineGames [1.8-1.18.1] Survival | SkyBlock | Creat 1.8
minegames.ru:25565
BotFilter_by_vk 8/3500 185

Monitoring server Minecraft

Ngawijakan Dixrix.net ditaksir pikeun milarian anu gampang sareng gancang pikeun pang populerna [* server. Sistem ngagaduhan sagala alat anu dipikabutuh ku kituna anjeun tiasa milih server anu paling cocog pikeun diri. Sadaya Minecraft Pelancun tiasa disaring dumasar kana versi, Moto, plugins, Kaulinan Mini sareng nagara. Salah sahiji instrumén anu pikaresepeun anu saringan dina jumlah pamaén dina server di mana anjeun tiasa nunjukkeun anu paling online anjeun sugema. For convenience, in the table you can sort the server by: rating, the number of players in the north, map, as well as address (name: host) and name. Éta ogé fungsi pilihan anu aya anjeun tiasa netepkeun parameter pangabutuh pikeun anjeun Minecraft.
Dina ngawas, anjeun tiasa ningali versi server Minecraft, sareng sadaya mods sareng modeu pertandingan. Pikeun ngarangtoskeun tulu, aya langsung kasempetan pikeun nyalin alamat server anu anjeun pilih.
Ngawaskeun server Minecraft ngandung seueur situs kalayan modifikasi anu pikaresepeun. Pangladén Minecraft Kalayan modifikasi: Dayz, stalker, karajinan industri, perang béntang, gedong anu paling populer.

Nalika milih pangladén pikeun pertandingan di Minecraft, anjeun kedah mikirkeun yén masing-masing béda ku cara, sajumlah épék, anu tiasa ngaktifkeun gedong pikeun ngancurkeun gedong anjeun. Upami anjeun pamuter pemajén, langkung saé pikeun maén dina Assemllies klasik server Minecraft kalayan mode PVP sareng swasta.

Server pangsaéna Minecraft

Ngawaskeun duxrix ngandung ngan ukur server anu pangsaéna di luhur Minecraft. Sistem rating ngamungkinkeun anjeun pikeun ngevaluasi sabaraha server bakal mangpaat pikeun pamuter. Sadaya situs dievaluasi dumasar kana parameter ieu: beban damel, apoték, jumlah anu dipikaresep. Ogé bal tambahan pikeun rating situs anu ditambahkeun pikeun katerangan.

SU
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine