Menu

Server Minecraft

Naha anjeun badé maénkeun Minecraft server? Maka anjeun bedah kana éta salibe. Di dieu server pangsaéna Minecraft ngantosan anjeun, sumping sareng mastikeun diri anjeun! Dina réngking anjeun tiasa gampang mendakan server anu cocog. Barina ogé, ngan ukur proyék anu tiis kana ngawaskeun luhur. Sistim terus ngaevaluasi pisan pikeun seueur hormat sadaya situs sareng diangkat ka luhur ngan ukur anu mangpaat pikeun pamaén. Sareng ku bantosan sistem sederhana tina nyaring sareng disurun mayor, anjeun bakal gancang usaha milari server anu pikaresepeun pikeun kaulinan.
Minecraft
Nagara
Peta
#L522,-212b2tkopia4858965k map1@tormcpeA Xyu TebeAdamasAirplaneEP 1.18.1AirportAmazinusanarhyAntraliaarcadeAtom-CraftAureole by LentebriesjeauthBasados2BeautifulHUBbing bongBiome BundleBotFilter_by_vk.com/Leymooo_sBukyaLandBungeeCaptcha_by_vk.com/Leymooo_sBungeeCord 1.8.x-1.19.xBungeeCord_BotFilterBungeeCord_ProxycCoreChinalCraftixCTpaWHoCupidoncwDayzDragWorlddsc.gg/gbabsearthEmpireCraftepservErrorFenixFlameCord_ProxyFlatFlexFlyCorefoksGamer-LoungeGeysergllobbyGOmcpegovnogrifvishaGTNewWorldGuardHardGriefHellHOrangehttps://villagerboy.comhttps://vk.com/ddosni4ekhttps://vk.com/mcpe_skillmineHubHub2hypegoHypixel Duels Lobby DownloadinmineIsekaiIslandWorldkakekKoGerKOPKrainaMcll1LargebiomesLevCraftLilyPadlobbyLobby#1lobby0LobbyLUNARLobbyMCLobbySkyLobbySTLunormagicrpgmapmapassomcfunny.suminecraft the way homeMineplexMm.zipmultibiomemundo1mweavenatalnativeNemisysNetherGames NetworknewNewMineLifenewspawnnewworldNewyearNexLonNovaBungee [1.8.x - 1.14.x]NSANUESTRO Mundito UwUNullCordXNullCordX_ProxyOceanTit3ourserversPaper 1.16.5Pelmen_ServerPFPlateauplay.brlns.netplay.spicemc.ruPlayPEPlayPELobbyPornCorePotoWorldPRC4ProxyPVPArenyq2eQuestBungeeRainbowMountainsrealRealmCraftrelaxRPRUSRussiasSBlobbySciFi_Lobby_by_DiddiHDServerShireSkaiPlockskyskyblockslivSMSnow Village (It Takes Two)Soashiland 2sp4spawnSpawnLoz1SpawnsSSBungeeCord_ProxySSCord_ProxyStartSunMapSURO Map ungespieltSurvivalSurvival#2tcracyTechnologyTempelTerraFirmaTerraPreGeneratedTeslathe real real serverThe-Ultimate-Dropper-Map (1)Third Iterationtisbitototypesun nou inceputundefinedunknownussrVanillavanipuVelocityVineMinevk.com/crowdwixvk.com/dragonflypeVoidMapv_lesyWaitingLobbyCastleWaterdogPEWaterdog_ProxyWaterfall_ProxyWhiteValleyWhiteWorldWinter_spawnworldworld)world000World1world2WorldCreativworldhostsworldqqWorldSavedworld_arenaworld_mainworld_the_spawnWorleinfachXENONxyiyaebalsyaYplayYuraZ1DSpawnZannCraftzimlya§a§lEG§r§e LobbyГриферЗА КВЕРИБОТА В РОТ ЕБУКрасивый мирЛюбовьне скажу :ЗНеважнопустой мир 008Южныйヾ(⌐■_■)ノ♪
Nami
Alamana
Peta
Pamaén
Ngajawab
Rating
.................................... UNIJA vitaje 1.20KasalametanTanpa dupLisénsiTanpa donatTanpa privatPernikahanVanili
m.unija.by:25565
BungeeCord_Prox 13/50 464
-- IP: GC2.PL -- ORYGINALNE TRYBY - NIEPRZERWANIE 1.16KasalametanKréatipPerang ranjangUI sumputKlasikPvpRpgKit ngamimitianPanjaraEkonomiAcaraMaén peranAnarkiUlanganHardésDingaNgawangun perangParsungSkalaMob surenaGempulHenteu kaprahBergiftMisteri rajapatiPeringkat endog
gc2.pl:25565
FlameCord_Proxy 74/2000 443
VineMine 1.25Kasalametan
pe.VineMine.net:19132
world) 148/1337 434
lae 7> dAnarx f 1.20PvpNgapung
go.mc-zone.ru:19142
world 98/280 415
lc24fMineeaSurvivalecRUS.0.14 0.14.3KasalametanTanpa dupPerang ranjangUI sumputTnt rasSkai variasUralasportPiaraanAntypamGaweKotaIlahi RPGParsungPertempuran kari
Play.24mine.ru:19132
World 20/100 405
BloodMine #2 1.20KasalametanDup1000 lvvPvpGaweSihirKasusVapirismDonatJurusanEkonomiBlok VarnisesProsfat
bmpe.pw:19133
toto 33/150 402
e4Mine.ru c#2 7| avk.com/4mineru KasalametanHiporelpetsUralasportPvpTanpa dupBajak lautAuto-shachtAsupPiaraanAntypamSihirBassbelicKotaPernikahanEkonomi
4mine.ru:19134
spawn 20/100 400
BloodMine MiniGames #1 1.12Tnt rasSkai variasParsungMob surenaBlok Varnises
sw.bmpe.pw:19130
hub 27/200 394
lae 7> 6Survival f 1.20
mc-zone.ru:19133
world 198/280 391
e4Mine.ru 7| avk.com/4mineru KasalametanHiporelpetsUralasportBanjirRpgKit ngamimitianAuto-shachtAsupPitulung FPPiaraanAntypamGaweSihirBassbelicKotaVapirismPernikahanAnarkiUlangan
4mine.ru:19132
hub 80/1000 388
:: ArtMine :: 1.1-1.20 1.20Perang ranjangKlasikPvpTanpa dupBajak lautKit ngamimitianAuto-shachtPitulung FPAntypamGaweDonatJurusanNgapungPernikahanEkonomiAcaraVaniliUlanganParsungMob surenaBergiftProsfat
artminepe.ru:19132
48 24/500 385
Minecraft PE Server 1.20KréatipDupAuto-shachtAsupGaweKasusJurusanPanjaraPernikahanEkonomiPanel admin gratis
hypego.ru:19135
World 2/150 381
SkillMine 1.20KréatipGrili parah
skill-mine.ru:19132
https://vk.com/ 7/500 381
lae 7> 6Survival f 1.20
mc-zone.ru:19136
world 127/280 365
lae 7> 6Survival f 1.20
mc-zone.ru:19135
world 121/280 363
lae 7> 6Survival f 1.20
mc-zone.ru:19134
world 116/280 361
:: GamePE :: 1.1-1.21 1.20
gamepe.ru:19132
48 417/1500 348
Minecraft: PE Server 0.15.10
DangerSky.duckdns.org:25592
Newyear 14/60 348
Minecraft PE Server 1.20
hypego.ru:19133
World 38/150 345
lae 7> 6Survival f 1.20
mc-zone.ru:19137
world 69/280 345
PocketMine-MP Server 0.15.10
free1.sapphireservers.net:2075
22,-21 5/80 331
Minecraft PE Server 1.20
hypego.ru:19134
World 4/150 323
VineMine 1.25
vinemine.net:19144
VineMine 3/500 321
Welcome to Fozzy public server! Get your own priva 1.20Kasalametan
23.109.60.29:25565
world 0/40 287
Welcome to Fozzy public server! Get your own priva 1.20Kasalametan
172.240.217.52:25565
world 0/40 287
Minecraft: PE Server 0.15.10PakarangPvp
McCraft.blazebr.com:26840
world 0/35 275
Minecraft PE Server 1.20KréatipDupKit ngamimitianAuto-shachtAsupGaweKasusPanjaraPernikahanEkonomiPanel admin gratis
hypego.ru:19136
World 0/150 230
BloodMine #8 1.2.10KasalametanKit ngamimitianGaweSihirKasusVapirismJurusanBlok Varnises
bmpe.pw:19139
world 0/150 230
Rekryt Ru 1.20.1-1.9 MultiVarious 1.20Perang ranjangTnt rasSkai variasPvpTanpa dupKit ngamimitianGaweTanpa launderH herobrinAnarkiMob surenaBergiftProsfat
rekryt.ru:25565
BungeeCord_Prox 0/500 230
GrassBlock 1.19.2KasalametanNgapung
95.216.92.70:25781
Geyser 0/100 230
Minecraft: PE Server 0.15.10
51.81.57.217:10142
world 0/20 175
PG New Season
mcpeak.ir:19132
WaterdogPE 0/1 175
wipe 23.02.2023 1.5.2
88.99.104.215:25566
world 0/100 170
4<c<6<e<eloEMBre-Networke>6>c>4>r 1.20
grandtheft.mcpe.me:19132
world 0/581 170
lfSouldCraft c ! 1.20
soulcraft-pe.ru:19132
Красивый мир 276/999 145
Minecraftov.ru SERVER 1.19.3
46.174.50.25:25575
world 0/10 145
[1.20.4] Irnento - Pure Vanilla 1.20KasalametanTanpa dupPuturaBajak lautTanpa donatTanpa privatVanili
mc.irnento.su:25565
world 3/20 145
! Feplex KasalametanPvpPutura
feplex.com:19132
world 270/300 145
KoGer /nE>48! 1.20KasalametanTanpa dupKlasikPvpTanpa dupBajak lautAuto-shachtAntypamGaweKasusDonatJurusanPernikahanEkonomiAcaraGrili parahAnarkiVaniliDingaParsungProsfat
95.216.48.159:25813
BungeeCord_Prox
Offline
Minetoria 1.12.2KasalametanTanpa dupTanpa dupBajak lautMaén peran
212.22.93.69:25595
world
Offline
137
!@54875<L5 1.7.10KasalametanTanpa dupPvpBajak lautDonatJurusanH herobrinEkonomiGrili parahAnarkiCurangHardés
136.243.41.59:25533
world
Offline
137

Monitoring server Minecraft

Ngawijakan Dixrix.net ditaksir pikeun milarian anu gampang sareng gancang pikeun pang populerna [* server. Sistem ngagaduhan sagala alat anu dipikabutuh ku kituna anjeun tiasa milih server anu paling cocog pikeun diri. Sadaya Minecraft Pelancun tiasa disaring dumasar kana versi, Moto, plugins, Kaulinan Mini sareng nagara. Salah sahiji instrumén anu pikaresepeun anu saringan dina jumlah pamaén dina server di mana anjeun tiasa nunjukkeun anu paling online anjeun sugema. For convenience, in the table you can sort the server by: rating, the number of players in the north, map, as well as address (name: host) and name. Éta ogé fungsi pilihan anu aya anjeun tiasa netepkeun parameter pangabutuh pikeun anjeun Minecraft.
Dina ngawas, anjeun tiasa ningali versi server Minecraft, sareng sadaya mods sareng modeu pertandingan. Pikeun ngarangtoskeun tulu, aya langsung kasempetan pikeun nyalin alamat server anu anjeun pilih.
Ngawaskeun server Minecraft ngandung seueur situs kalayan modifikasi anu pikaresepeun. Pangladén Minecraft Kalayan modifikasi: Dayz, stalker, karajinan industri, perang béntang, gedong anu paling populer.

Nalika milih pangladén pikeun pertandingan di Minecraft, anjeun kedah mikirkeun yén masing-masing béda ku cara, sajumlah épék, anu tiasa ngaktifkeun gedong pikeun ngancurkeun gedong anjeun. Upami anjeun pamuter pemajén, langkung saé pikeun maén dina Assemllies klasik server Minecraft kalayan mode PVP sareng swasta.

Server pangsaéna Minecraft

Ngawaskeun duxrix ngandung ngan ukur server anu pangsaéna di luhur Minecraft. Sistem rating ngamungkinkeun anjeun pikeun ngevaluasi sabaraha server bakal mangpaat pikeun pamuter. Sadaya situs dievaluasi dumasar kana parameter ieu: beban damel, apoték, jumlah anu dipikaresep. Ogé bal tambahan pikeun rating situs anu ditambahkeun pikeun katerangan.

SU
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan