Menu
Sadaya patandingan

Для Своих (v34) Server Left 4 Dead 2

Inpormasi ngeunaan server henteu deui diropéa. Kusabab anjeunna dipegatkeun kanggo panjang teuing.
Left 4 Dead 2Left 4 Dead 2
Left 4 Dead 2
Host/IP:Port
46.174.52.2:27246
Peta
de_aztec
Status
Offline
Kaulinan
KlasikPvpPuturaBajak laut
Rating
65
Ngajawab
Posisi
4490/12681
Nagara
Rusia
Lirosan
03:50:01 2022.01.10
Ditambah
10:55:42 2020.01.23
UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 12 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine