Menu
Sadaya patandingan

Server Left 4 Dead 2 4836 C4

Left 4 Dead 2Left 4 Dead 2
Left 4 Dead 2
Pamaén: 0/8
Host/IP:Port
82.202.249.169:28015
Peta
c7m1_docks
Status
Online
Kaulinan
KlasikBajak laut
Rating
150
Ngajawab
Posisi
1316/12681
Nagara
Rusia
Lirosan
09:22:01 2022.11.27
Ditambah
09:37:35 2019.10.06
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun

Panjelasan

Каждый день мы убиваем больше зомби, чем в мире осталось людей. Присоединяйся, если не боишься Белого Грома и готов прорываться к спасительному вертолету через орду оживших мертвецов!

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 12 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine