Menu
Sadaya patandingan

★ АГРЕССОР ★ [v34] Server Counter-Strike: Source

Inpormasi ngeunaan server henteu deui diropéa. Kusabab anjeunna dipegatkeun kanggo panjang teuing.
Counter-Strike: SourceCounter-Strike: Source
Counter-Strike: Source
Host/IP:Port
46.174.53.34:27015
Peta
de_dust2
Status
Offline
Rating
20
Ngajawab
Posisi
6481/12606
Nagara
Rusia
Lirosan
03:52:01 2022.02.07
Ditambah
22:17:06 2018.12.28
UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 100 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine