Menu
Sadaya patandingan

[SharkProject.ru #2] cw 2x2,5x5 Server Counter-Strike: Source

Counter-Strike: SourceCounter-Strike: Source
Counter-Strike: Source
Pamaén: 0/12
Host/IP:Port
194.93.2.173:27015
Peta
de_inferno
Status
Online
Kaulinan
ЛицензияПиратские
Rating
150
Ngajawab
Posisi
1679/12602
Nagara
Rusia
Lirosan
08:00:01 2022.09.29
Ditambah
21:59:06 2020.05.12
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun

Panjelasan

Доброго времени суток.
Сервер уникальный в своём роде.
Множество инструментов для выживания, различных режимов игры, способностей у персонажей.
А главное проект не перестаёт радовать улучшениями.

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 13 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine