Menu
Sadaya patandingan

Server Counter-Strike: Source 5389 Omsk ProServer |v34| FFA DeathMatch

Counter-Strike: SourceCounter-Strike: Source
Counter-Strike: Source
Pamaén: 2/20
Host/IP:Port
92.124.134.247:27027
Peta
de_alexandra2
Status
Online
Kaulinan
Bajak laut
Rating
150
Ngajawab
Posisi
1308/12681
Nagara
Rusia
Lirosan
01:25:01 2022.12.02
Ditambah
17:00:20 2020.03.16
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun

Panjelasan

Omsk ProServer |v34| FFA DeathMatch
На этом сервере каждый сам за себя,респаун происходит в рандомном месте на карте.

Aranjeunna maén ayeuna
CT MASTER
TT MASTER
UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 12 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine