Menu
Sadaya patandingan

Server Counter-Strike: Source 4951 BLACK DRAGON | PUBLIC |18+

Counter-Strike: SourceCounter-Strike: Source
Counter-Strike: Source
Pamaén: 25/64
Host/IP:Port
46.174.54.142:27015
Peta
de_dust2
Status
Online
Kaulinan
ЛицензияClassicПиратские
Rating
150
Ngajawab
Posisi
1519/12594
Nagara
Rusia
Lirosan
17:05:02 2022.09.25
Ditambah
11:12:03 2019.12.28
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun

Panjelasan

Лучший сервер Counter-Strike: Source.

Постоянный онлайн, взрослые Админы, позитивное настроение.

Вступай в нашу группу Вконтакте, общайся с участниками, и будь в курсе всех новостей игрового мира !

Aranjeunna maén ayeuna
__030__
Vladimir
DIKIY
Вомбат
KAZ 12
Z ! |_ e
4eLLl1R
Èìswòlf
JokerX
Беда
ТЫ ПЫЛЬ
shinu
Mal
hmdamm
Subwa[Y]
☆ Боксёр AZ ☆ ㋛
5k
Gavai
Boss_56
ГePacuM
KOСТЯН
וף.Двeнaдцaтыu.וף
Noob Saibot
K4PA
Alex Mercer
UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 13 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine