Menu
Sadaya patandingan

★ РОЖДЕННЫЕ В СССР ★ Server Counter-Strike: Source

Inpormasi ngeunaan server henteu deui diropéa. Kusabab anjeunna dipegatkeun kanggo panjang teuing.
Counter-Strike: SourceCounter-Strike: Source
Counter-Strike: Source
Host/IP:Port
46.174.50.192:27777
Peta
de_dust2
Status
Offline
Rating
20
Ngajawab
Posisi
6443/12606
Nagara
Rusia
Lirosan
05:07:01 2022.04.08
Ditambah
14:53:27 2018.12.24
UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 100 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine