Menu
Sadaya patandingan

GAMER.KG | CS:S MiniMaps | VIP Server Counter-Strike: Source

Counter-Strike: SourceCounter-Strike: Source
Counter-Strike: Source
Pamaén: 0/14
Host/IP:Port
176.126.167.77:27001
Peta
2000_aztec_style
Status
Online
Rating
170
Ngajawab
Posisi
732/12607
Nagara
Kyrgyzstan
Lirosan
11:46:01 2022.10.01
Ditambah
22:20:58 2018.12.28
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun
UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 100 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine