Menu
Sadaya patandingan

[REDLINE] MIRAGE [128 TICK | !VIP !WS !KNIFE !GLOVES] Server Counter Strike: Global Offensive

Inpormasi ngeunaan server henteu deui diropéa. Kusabab anjeunna dipegatkeun kanggo panjang teuing.
Counter Strike: Global OffensiveCounter Strike: Global Offensive
Counter Strike: Global Offensive
Host/IP:Port
62.122.214.108:27015
Peta
de_mirage
Status
Offline
Kaulinan
LisénsiKlasikTanpa ngadaptar
Rating
0
Ngajawab
Posisi
12104/12682
Nagara
Rusia
Lirosan
04:41:02 2022.10.09
Ditambah
14:40:45 2022.01.06

Panjelasan

Лучший сервер классического режима CS:GO!
Лучшее комьюнити и высокая стабильность!

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 12 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine