Menu
Sadaya patandingan

Hype-Pub | Gaming Community [14+|CUSTOM MAPS|WS|KNIFE|GLOVES|VIP-TEST|SHOP] Server Counter Strike: Global Offensive

Counter Strike: Global OffensiveCounter Strike: Global Offensive
Counter Strike: Global Offensive
Pamaén: 0/24
Host/IP:Port
188.127.241.213:27134
Peta
de_mirage
Status
Online
Kaulinan
ClassicМагазин
Rating
150
Ngajawab
Posisi
1887/12606
Nagara
Rusia
Lirosan
07:54:01 2022.10.01
Ditambah
11:49:48 2021.09.25
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun

Panjelasan

На сервере есть привилегии
Не много плагинов и не сильно лагает
Нету просадков фпс так что заходите и играйте)

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 100 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine