Menu
Sadaya patandingan

Zombie::[Net4ALL.RU]::FastDL|SSD [CS:GO] Server Counter Strike: Global Offensive

Counter Strike: Global OffensiveCounter Strike: Global Offensive
Counter Strike: Global Offensive
Pamaén: 6/64
Host/IP:Port
37.230.137.238:27015
Peta
zm_fly_cbble_ibiza_v1
Status
Online
Rating
150
Ngajawab
Posisi
1873/12602
Nagara
Rusia
Lirosan
07:17:01 2022.09.29
Ditambah
13:52:06 2021.08.01
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun

Panjelasan

Один из старейших и надёжных проектов по ZombieEscape! Вас ждут: вариативность карт, весёлые ивенты, взрослая администрация и в целом ламповая атмосфера.

Aranjeunna maén ayeuna
Net4ALL.RU Demos Recorder
Regan
Swayed'
mask
Мармок
Fop34509
UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 13 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine