Menu
Sadaya patandingan

RondWay Public 128 [Скины,Ножи,Перчатки] Server Counter Strike: Global Offensive

Counter Strike: Global OffensiveCounter Strike: Global Offensive
Counter Strike: Global Offensive
Pamaén: 7/32
Host/IP:Port
5.252.194.126:27015
Peta
de_mirage
Status
Online
Kaulinan
ЛицензияClassicPVPБез лаунчераБез регистрацииИвентыМагазинAntispamКейсы
Rating
150
Ngajawab
Posisi
1879/12606
Nagara
Rusia
Lirosan
08:43:02 2022.10.01
Ditambah
07:39:37 2021.07.13
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun

Panjelasan

Public сервер со 128-м тик-рейтом, скинами, ножами, перчатками, стикерами и многими другими вещами

Aranjeunna maén ayeuna
aytiv
ykcul
вертолёт
PIVOPIK❤ solo ❤
pAu1man
papa2018
StriX
UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 100 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine