Menu
Sadaya patandingan

ЛЕГЕНДАРНЫЙ © Server Counter Strike: Global Offensive

Counter Strike: Global OffensiveCounter Strike: Global Offensive
Counter Strike: Global Offensive
Pamaén: 47/100
Host/IP:Port
194.93.2.89:27015
Peta
de_dust2_2x2
Status
Online
Kaulinan
Лицензия
Rating
150
Ngajawab
Posisi
1570/12611
Nagara
Rusia
Lirosan
19:58:01 2022.10.03
Ditambah
16:37:48 2020.04.29
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun

Panjelasan

Крутой паблик для игры с друзьями, СКИНЫ,НОЖИ,ПЕРЧАТКИ, Уникальная система Рангов.

Дроп на сервере x2

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 100 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine