Menu

[iDGAME.NET] AWP OnLy Server Counter Strike: Global Offensive

Inpormasi ngeunaan server henteu deui diropéa. Kusabab anjeunna dipegatkeun kanggo panjang teuing.
Counter Strike: Global OffensiveCounter Strike: Global Offensive
Counter Strike: Global Offensive
Host/IP:Port
77.37.196.88:27101
Peta
idgame/awp_lego_2
Status
Offline
Rating
0
Ngajawab
Posisi
13609/16952
Nagara
Rusia
Lirosan
03:40:02 2021.12.22
Ditambah
21:21:49 2019.01.26
USD
EUR
Total: 0.25 USD
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 40 VIP
Mésér
SU
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan