Menu

#BESSONNKA# ПЕРЕЕЗД Server Counter Strike: Global Offensive

Inpormasi ngeunaan server henteu deui diropéa. Kusabab anjeunna dipegatkeun kanggo panjang teuing.
Counter Strike: Global OffensiveCounter Strike: Global Offensive
Counter Strike: Global Offensive
Host/IP:Port
77.220.180.77:27015
Peta
de_train
Status
Offline
Rating
57
Ngajawab
Posisi
6050/16977
Nagara
Rusia
Lirosan
14:46:01 2021.12.12
Ditambah
13:44:06 2018.12.23

Panjelasan

║•►♦☑ ♔ ⌞✛Пиу-Пау ✶♛✶AWP✛⌝ ║•►♦☑ ♔ ip: 77.220.180.77:27015 ║•►♦☑ ♔ Слотов на сервере ➣ [31] ║•►♦☑ ♔ Доступные цены на Админки и випки ║•►♦☑ ♔Группа: https://vk.com/piypayawp

USD
EUR
Total: 0.25 USD
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 40 VIP
Mésér
SU
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan