Menu
Sadaya patandingan

[CLASSIC OLD MAPS] ★ CODMOD ★ 128TR ► PsychaSiada.pl | !klasa !emoji | @1shot1kill.pl Server Counter Strike: Global Offensive

Inpormasi ngeunaan server henteu deui diropéa. Kusabab anjeunna dipegatkeun kanggo panjang teuing.
Counter Strike: Global OffensiveCounter Strike: Global Offensive
Counter Strike: Global Offensive
Host/IP:Port
91.224.117.70:27050
Peta
de_mirage
Status
Offline
Kaulinan
KlasikTanpa ngadaptarAcaraCurangHardésDinga
Rating
87
Ngajawab
Posisi
3865/12682
Nagara
Polandia
Lirosan
04:09:02 2022.09.19
Ditambah
19:50:26 2022.07.21
UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 12 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine