Menu
Sadaya patandingan

[KZ] ProGamers | PUBLIC #2 | НОЧНОЙ ВИП | 128 TICK| !WS, !KNIFE, !GLOVES !ST !VIPTEST Server Counter Strike: Global Offensive

Counter Strike: Global OffensiveCounter Strike: Global Offensive
Counter Strike: Global Offensive
Pamaén: 0/16
Host/IP:Port
79.143.20.199:27027
Peta
de_mirage
Status
Online
Kaulinan
ЛицензияClassicБесплатная админкаДуэлиМагазинКейсыВампиризм
Rating
287
Ngajawab
Posisi
72/12613
Nagara
Kazakhstan
Lirosan
22:50:03 2022.10.06
Ditambah
13:41:31 2022.07.05
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun

Panjelasan

Кастомные оружия, скины, карты, шапки, маски, питомцы, это еще малое что вы еще можете увидеть на нашем сервере! Кстати, они все бесплатные!

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 100 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine