Menu
Sadaya patandingan

#2 [PUBLIC] Безумный [!ws !knife !glove] Server Counter Strike: Global Offensive

Counter Strike: Global OffensiveCounter Strike: Global Offensive
Counter Strike: Global Offensive
Pamaén: 5/21
Host/IP:Port
212.22.93.197:27030
Peta
de_dust2
Status
Online
Kaulinan
LisénsiPvpTanpa launderDonatTanpa ngadaptarAcaraAsupKasus
Rating
150
Ngajawab
Posisi
1703/12682
Nagara
Rusia
Lirosan
06:48:01 2022.12.04
Ditambah
21:13:29 2022.06.29
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun
Aranjeunna maén ayeuna
BOT Безумный
MiF4ik
child++*^!god
viz1s
-kokosovaя stryjka
UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 12 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine