Menu
Sadaya patandingan

Deadline Project | !ws !knife !gloves !sticker 128tick Server Counter Strike: Global Offensive

Counter Strike: Global OffensiveCounter Strike: Global Offensive
Counter Strike: Global Offensive
Pamaén: 2/16
Host/IP:Port
91.211.118.25:27048
Peta
de_dust2
Status
Online
Kaulinan
ЛицензияClassicБез регистрацииМагазинКейсы
Rating
310
Ngajawab
Posisi
40/12596
Nagara
Wikivoyage
Lirosan
21:55:01 2022.09.26
Ditambah
19:36:35 2022.06.27
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun

Panjelasan

Интересный Паблик с хорошей атмосферой адекватным сообществом, возраст 14+. Основатель следит за сервером и не бросает его, присутствует !ws !knife !gloves !sticker !agent Так что ждём тебя :)

Aranjeunna maén ayeuna
0
SAKUROK
UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 13 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine