Menu
Sadaya patandingan

[Legacy Project] ★Mars★ [Public] |128tick|UA| Server Counter Strike: Global Offensive

Counter Strike: Global OffensiveCounter Strike: Global Offensive
Counter Strike: Global Offensive
Host/IP:Port
91.211.118.36:27030
Peta
de_mirage
Status
Offline
Kaulinan
LisénsiTanpa ngadaptarAcaraVaniliAsup
Rating
85
Ngajawab
Posisi
3937/12690
Nagara
Wikivoyage
Lirosan
11:22:02 2022.12.10
Ditambah
19:25:37 2022.03.25
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun
UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 12 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine