Menu
Sadaya patandingan

STIX PLAY | PUBLIC | УКРАЇНА Server Counter Strike: Global Offensive

Counter Strike: Global OffensiveCounter Strike: Global Offensive
Counter Strike: Global Offensive
Pamaén: 0/30
Host/IP:Port
91.200.42.8:27000
Peta
workshop/894841795/$2000$_csgo
Status
Online
Rating
175
Ngajawab
Posisi
615/12682
Nagara
Wikivoyage
Lirosan
11:05:02 2022.12.03
Ditambah
15:44:47 2022.02.14
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun
Aranjeunna maén ayeuna
GOTV
UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 12 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine