Menu
Sadaya patandingan

~[FREE VIP Пушки + Лазеры CSDM]~ Server Counter Strike 1.6

Inpormasi ngeunaan server henteu deui diropéa. Kusabab anjeunna dipegatkeun kanggo panjang teuing.
Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.6
Host/IP:Port
45.136.205.177:27015
Peta
de_dust2
Status
Offline
Kaulinan
AcaraAsupVapirism
Rating
0
Ngajawab
Posisi
12096/12682
Nagara
Rusia
Lirosan
04:57:01 2022.10.25
Ditambah
20:49:52 2021.12.25

Panjelasan

Ксдм сервер командная игра мода

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 12 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine