Menu
Sadaya patandingan

Server Counter Strike 1.6 9158 [ZOMBIES]+[CSO MOD] [#1] CSOMOD.COM [since 2012]

Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.6
Pamaén: 47/100
Host/IP:Port
135.125.249.130:27015
Peta
zm_old_italy_madness
Status
Online
Kaulinan
LisénsiPanel admin gratisTanpa ngadaptarAcaraHardésAsupAntypamKasusVapirism
Rating
334
Ngajawab
Posisi
17/12682
Nagara
Jérman
Lirosan
14:50:03 2022.12.03
Ditambah
21:08:11 2021.06.17
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun

Panjelasan

BEST CSO ZOMBIE SERVER

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 12 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine