Menu
Sadaya patandingan

Server Counter Strike 1.6 7847 Сервер CS-PROJECTS.RU CS 1.6

Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.6
Host/IP:Port
195.62.52.66:27037
Peta
aim_headshot
Status
Offline
Rating
66
Ngajawab
Posisi
4/12681
Nagara
Rusia
Lirosan
23:46:01 2022.12.01
Ditambah
14:54:44 2020.11.25
Mésér VIP
VIP bal: 1
Update
Napelkeun

Panjelasan

Russian-Server

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 12 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine