Menu
Sadaya patandingan

Server Counter Strike 1.6 7682 Типичная Украина © 18+ | Public

Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.6
Pamaén: 47/100
Host/IP:Port
37.230.137.240:27015
Peta
de_dust2_2x2
Status
Online
Kaulinan
KlasikBajak lautDonatPanel admin gratisTanpa semiteeVapirism
Rating
150
Ngajawab
Posisi
1520/12681
Nagara
Rusia
Lirosan
19:39:01 2022.11.29
Ditambah
23:26:32 2020.11.01
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun

Panjelasan

Номер один!

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 12 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine