Menu
Sadaya patandingan

Birtija Public Nis [1000 FPS] Server Counter Strike 1.6

Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.6
Pamaén: 47/100
Host/IP:Port
185.119.89.85:27048
Peta
fy_snow
Status
Online
Rating
232
Ngajawab
Posisi
162/12682
Nagara
Sérbia
Lirosan
09:13:01 2022.12.06
Ditambah
01:39:06 2020.09.28
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun
UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 12 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine