Menu
Sadaya patandingan

Server Counter Strike 1.6 7446 ЭЛИТА УКРАИНЫ 1000FPS

Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.6
Pamaén: 47/100
Host/IP:Port
91.211.118.34:27015
Peta
de_dust2_2x2
Status
Online
Kaulinan
Tanpa ngadaptar
Rating
334
Ngajawab
Posisi
13/12681
Nagara
Wikivoyage
Lirosan
02:50:02 2022.11.27
Ditambah
13:58:57 2020.09.17
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun

Panjelasan

Лучший сервер Украины, со всеми удобствами)

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 12 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine