Menu
Sadaya patandingan

Server Counter Strike 1.6 442 CSDM.TOP FFA CLASSIC DEATHMATCH

Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.6
Pamaén: 47/100
Host/IP:Port
csdm.cs-lords.ru:27015
Peta
de_inferno
Status
Online
Rating
150
Ngajawab
Posisi
924/12682
Nagara
Rusia
Lirosan
14:12:01 2022.12.04
Ditambah
15:03:21 2018.12.24
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun

Panjelasan

[b]Описания сервера для CSDM.TOP FFA CLASSIC:[/b]
CSDM.top:27015 - это классический CSDM FFA сервер.
Подойдет "старичкам" и ценителям "чистых" серверов.
Стабильный высокий FPS и малый ping.
Лучший CS 1.6 сервер для тренировки, разминки и фана,
с голосованием в начале карты за режим Only HeadShot ( HSDM )!

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 12 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine