Menu
Sadaya patandingan

[Skiller.ru]Прояви Себя™ [Public]® Server Counter Strike 1.6

Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.6
Host/IP:Port
83.222.97.90:27015
Peta
aim_headshot
Status
Offline
Kaulinan
LisénsiKlasikPvpPuturaBajak laut
Rating
0
Ngajawab
Posisi
8273/12681
Nagara
Rusia
Lirosan
03:30:02 2022.11.28
Ditambah
16:51:08 2018.12.23
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun

Panjelasan

Классический паблик сервер!
Играй в контру на Skiller.RU

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 12 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine