Menu

Server Counter Strike 1.6 118 NEW IP 195.88.209.154:27015

Inpormasi ngeunaan server henteu deui diropéa. Kusabab anjeunna dipegatkeun kanggo panjang teuing.
Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.6
Host/IP:Port
n13.serva4ok.ru:27777
Peta
de_dust2_2x2
Status
Offline
Rating
0
Ngajawab
Posisi
11262/16927
Nagara
Rusia
Lirosan
00:47:01 2021.12.11
Ditambah
13:42:17 2018.12.23
USD
EUR
Total: 0.25 USD
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 40 VIP
Mésér
SU
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan