Menu
Sadaya patandingan

CSDM.STRANGERS.RO # DEATHMATCH + VIP FREE Server Counter Strike 1.6

Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.6
Pamaén: 47/100
Host/IP:Port
45.157.235.44:27015
Peta
fy_snow
Status
Online
Kaulinan
Klasik
Rating
334
Ngajawab
Posisi
16/12682
Nagara
Jérman
Lirosan
08:42:01 2022.12.06
Ditambah
18:35:16 2022.08.13
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun

Panjelasan

Its a csdm respawn,please join and feel good!

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 12 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine