Menu
Sadaya patandingan

GOLD.STRANGERS.RO #VIP FREE Server Counter Strike 1.6

Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.6
Pamaén: 47/100
Host/IP:Port
45.157.235.42:27015
Peta
de_inferno
Status
Online
Kaulinan
Klasik
Rating
334
Ngajawab
Posisi
16/12681
Nagara
Jérman
Lirosan
12:25:02 2022.11.29
Ditambah
18:27:51 2022.08.13
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun

Panjelasan

One of the best server in the world !

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 12 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine