Menu
Sadaya patandingan

ЧЕРНОБЫЛЬ - УКРАИНА [2012-2022] Server Counter Strike 1.6

Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.6
Pamaén: 17/32
Host/IP:Port
91.211.118.51:27087
Peta
de_inferno_2x2
Status
Online
Kaulinan
LisénsiKlasikPvpTanpa launderDonatTanpa ngadaptarDingaAsup
Rating
351
Ngajawab
Posisi
6/12682
Nagara
Wikivoyage
Lirosan
13:35:01 2022.12.03
Ditambah
02:25:02 2022.06.27
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun

Panjelasan

Будем рады видеть Вас на нашем игровом сервере, посвященном легендарной игре Counter-Strike. На нашем сервере Вы можете насладиться приятной игрой в кругу хороших игроков и под руководством отзывчивой администрации.

Aranjeunna maén ayeuna
Thejovokh
Fattony
[HIMARS-PEEK] M142 HIMARS
SkyNet | GameR
bax
latsik
*_*LyNtIk*_*
Revers'
Zevs
Donenching
3eJIeHblu CJIoHuK
fullfocus bog123
JNG
noobik220
Якорь (conf)
BOSS
Молодость
UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 12 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine