Menu
Sadaya patandingan

YaCS.Uz : Public Server Counter Strike 1.6

Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.6
Pamaén: 47/100
Host/IP:Port
185.183.243.132:27020
Peta
de_dust2_mirror
Status
Online
Kaulinan
Klasik
Rating
334
Ngajawab
Posisi
12/12681
Nagara
Uzbékistan
Lirosan
01:25:02 2022.11.30
Ditambah
18:56:47 2022.06.01
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun

Panjelasan

Самый лучшие паблик Узбекистана YaCS.Uz

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 12 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine