Menu
Sadaya patandingan

HyperWorld Family | Public Server Counter Strike 1.6

Counter Strike 1.6Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.6
Pamaén: 47/100
Host/IP:Port
51.38.60.53:27016
Peta
de_tuscan
Status
Online
Rating
274
Ngajawab
Posisi
106/12681
Nagara
Perancis
Lirosan
21:08:01 2022.11.26
Ditambah
00:18:36 2022.01.28
Mésér VIP
VIP bal: 0
Update
Napelkeun

Panjelasan

Good server low latency with no cheaters regular players.

UAH
USD
EUR
Total: 1.9 UAH
Janten anu pangheulana anjeun kedah mesen 12 VIP
Mésér
×
Anjeun mendakan kasalahan
Nawiskeun pilihan anu leres
Nunjukkeun dina pamundut anjeun e-mail anjeun
Ngirim
Pembatalan
Stop war in Ukraine