Menu

L4D2 serverë

Brenda L4D2 Lista e serverëve, pret një botë e mundësive emocionuese. Zhyt në serverë ku një luzmë e pamëshirshme e të padëgjuarit premton eksitim pa ndalesë dhe sigurohuni që kurrë nuk do të keni një moment të shurdhër.

Left 4 Dead 2
Vendi
Hartë
$2000$2019ii_dc_altbunk2alejkibeaver1bha02c10m1_cavesc10m2_drainagec10m3_ranchhousec10m4_mainstreetc10m5_houseboatc11m1_greenhousec11m2_officesc11m3_garagec11m4_terminalc11m5_runwayc12m1_hilltopc12m4_barnc13m1_alpinecreekc13m2_southpinestreamc13m3_memorialbridgec13m4_cutthroatcreekc14m1_junkyardc14m2_lighthousec1m1_hotelc1m2_streetsc1m3_mallc1m4_atriumc2m1_highwayc2m2_fairgroundsc2m3_coasterc2m4_barnsc2m5_concertc3m1_plankcountryc3m2_swampc3m3_shantytownc3m4_plantationc4m1_milltown_ac4m2_sugarmill_ac4m3_sugarmill_bc5m1_waterfrontc5m2_parkc5m4_quarterc6m1_riverbankc6m2_bedlamc6m3_portc7m1_docksc7m2_bargec8m1_apartmentc8m2_subwayc8m3_sewersc8m4_interiorc8m5_rooftopc9m1_alleysc9m2_lotscampanar_coop_vsch01_jupiterCitycs_747de03_storeDead_Series1death_sentence_5de_aztecde_cpl_strikede_dustde_dust2de_miragede_prodigyde_traindkr_m1_moteldm1_suburbsdr_pirateships_b3esc_fly_me_to_the_moonfy_iceworld_cssourcegasfever_2GUNGAMEl4d2_7hours_later_01l4d2_BlastFurnacel4d2_bts01_forestl4d2_city17_01l4d2_deathcraft_01_townl4d2_ic2_5l4d2_ravenholmwar_4l4d2_roadtonowhere_route01l4d2_tanksplaygroundl4dblackoutbasement3l4d_airport01_greenhousel4d_airport03_garagel4d_cardiffl4d_garage01_alleysl4d_hospital01_apartmentl4d_MIC2_TrapmentDl4d_river01_docksl4d_suburb01_schooll4d_vs_hospital01_apartmentl4d_wheel_01_mallecrl4d_yama_1l4d_yama_4nanningcity_departure_m1nmo_anxietyoutruncity_02Procedural MapPublic Cs-Strikez.clan.sure2b1redemptionii-plantworksrp_bangclawrp_mk_city17_v2rp_zombie_townuf1_boulevardundertowwow_map1zc_m1zmb13_m1_barracksНовый Сервер от MyArena.ruЭто Калининград детка 16+
Emër
Adresa
Hartë
Lojtarë
Votim
Vlerësim
CORE-SS :: EU Coop-25
s3.core-ss.org:27015
c10m1_caves 15/25 380
LegionZ Coop-25
192.223.31.191:27015
c5m4_quarter 7/25 348
Crazy zomibes ->Super SI/Hordes<-
81.30.155.50:27015
c13m4_cutthroat 1/8 333
#68杀戮世界经典服
120.77.24.39:38162
c5m1_waterfront 1/15 327
X31橡子杀戮新手服
119.23.140.3:27045
c1m1_hotel 1/15 327
MadX CUSTOM [1/20]
31.43.157.18:1403
l4d_yama_1 1/20 325
SameTeem.com - Left 4 Dead 2 - Public - HLstatsX Klasik
l4d2.sameteem.com:27015
c4m1_milltown_a 0/18 237
Scars Tank Rush
186.177.141.130:28001
l4d_river01_doc 0/20 215
[EU] www.fastpath.fr
164.132.202.2:27020
c1m1_hotel 0/4 170
MEAT [0/12]
178.150.207.53:28015
c1m1_hotel 0/12 170
The Slaughter House #1
192.223.26.170:27015
c2m3_coaster 0/4 170
<<eb@>> Basic Campaign Mode @ ebateam.eu
37.221.209.184:27249
c5m1_waterfront 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27113
wow_map1 0/4 170
[Senser.tw]Preset Server (Taiwan)
server.senser.tw:27117
l4d_yama_1 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27101
c10m1_caves 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27102
c11m1_greenhous 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27103
l4d2_bts01_fore 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27107
uf1_boulevard 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27108
c1m1_hotel 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27109
c1m1_hotel 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27111
l4d2_deathcraft 0/4 170
[Senser.tw]Preset Server (Taiwan)
server.senser.tw:27115
l4d2_deathcraft 0/4 170
[Senser.tw]Preset Server (Taiwan)
server.senser.tw:27116
c8m1_apartment 0/4 170
[Senser.tw]Preset Server (Taiwan)
server.senser.tw:27120
l4d2_deathcraft 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27104
l4d2_deathcraft 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27105
ch01_jupiter 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27106
c4m1_milltown_a 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27110
c4m1_milltown_a 0/4 170
[Senser.tw]Workshop Server (Taiwan)
server.senser.tw:27112
l4d2_deathcraft 0/4 170
[Senser.tw]Preset Server (Taiwan)
server.senser.tw:27114
l4d2_deathcraft 0/4 170
[Senser.tw]Preset Server (Taiwan)
server.senser.tw:27118
l4d2_bts01_fore 0/4 170
[Senser.tw]Preset Server (Taiwan)
server.senser.tw:27121
c7m1_docks 0/4 170
-={TEK}=- L4D2 Server
74.91.119.16:27015
l4d2_tanksplayg 0/8 170
[Senser.tw]Preset Server (Taiwan)
server.senser.tw:27119
uf1_boulevard 0/4 170
[Senser.tw]Preset Server (Taiwan)
server.senser.tw:27122
l4d2_bts01_fore 0/4 170
BCM Coop #2
31.43.157.18:1302
c1m1_hotel 0/10 170
BCM Coop #4
31.43.157.18:1304
c3m1_plankcount 0/20 170
BCM Realism
31.43.157.18:1307
c1m1_hotel 0/4 170
BCM Coop #1
31.43.157.18:1301
c3m1_plankcount 0/5 170
BCM Coop #3
31.43.157.18:1303
c13m1_alpinecre 0/15 170
BCM Coop #5
31.43.157.18:1305
c4m1_milltown_a 0/5 170

Left 4 Dead 2 serverë

Hap në botën e zemrës së zemrës së Left 4 Dead 2, një aventurë e kapur apokaliptike që do të testojë aftësitë tuaja të mbijetesës si kurrë më parë. Në këtë vazhdim të origjinalit të majtë 4 të vdekur, ju e gjeni veten në një betejë të pamëshirshme për mbijetesë kundër një luzmë të paduruar.

Bashkohuni me forcat me të mbijetuarit e tjerë, pasi puna në ekip është çelësi për ta bërë atë përmes skenarëve të natës. Loja ofron fushata të ndryshme, secila me sfidat dhe mjediset e saj unike, duke siguruar që asnjë dy lojëra nuk janë kurrë të njëjta.

Por nuk janë vetëm zombies me të cilat duhet të luftosh. Lulking brenda hijeve janë armiqtë e enigmatikës ',' armiqtë monstruozë që do të shtyjnë aftësitë tuaja luftarake në kufi. Nëse dëshironi edhe më shumë intensitet, ndërroni anët dhe bëheni mutant, duke prishur përpjekjet e dëshpëruara të të mbijetuarve për të arritur sigurinë.

Për më tepër, ju mund të ndërmerrni veprimet në internet duke bashkuar serverët e listuar në faqen tonë të internetit, ku mund të zhyteni veten në betejat emocionuese të multiplayerve. Left 4 Dead 2 është më shumë sesa thjesht një lojë, është një nxitim adrenaline me përmasa epike, ku çdo cep i kthyer, çdo shkas i tërhequr, dhe jeta e çdo aleati shpëtoi ose humbi shton narracionin e kapur të mbijetesës kundër të gjitha shanseve. Bashkohuni me radhët e të mbijetuarve dhe angazhohuni në një nga përvojat më intensive të bashkëpunimit në historinë e lojrave.

SQ
×
Ju gjetët një gabim
Ofroni opsionin tuaj të duhur
Tregoni me kërkesën tuaj e-mail
Derdh
Anulim